Yhteistyössä on voimaa

27.04.2021

LogXellencen omistajiin kuuluva Aki Jumppanen on kerännyt vuosien takaa tuttua tiimiä kokoon ja lähtenyt rakentamaan ratkaisua myös teollista pakkaamista tarvitsevien asiakkaiden tarpeisiin. Mukaan ideaan ovat välittömästi lähteneet tuusulalainen Sillog, omistaja Marko Näpän johdolla sekä alalla pitkään toiminut ja laadustaan tunnettu Earthpac ja puupakkauksista / palveluista vastaava Petri Haakana.

Yhteinen historia mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja sen, että jokainen keskittyy omiin vahvuuksiinsa, jolloin voimme tarjota mahdollisimman hyvän ja laaja-alaisen asiakaskokemuksen sekä jakaa palvelun riskiä.

Kokonaispalvelumme kattaa niin logistiikan, kuljetuksen, pakkaussuunnittelun, pakkaamisen kuin pakkaustarvikkeetkin. Palvelua voidaan tarjota niin Keravalla kuin useissa muissa omissa yksiköissä ympäri Suomea. Palvelu onnistuu myös asiakkaan omissa tiloissa.

Lupauksemme moninkertaisista mahdollisuuksista tulee konkretiaksi tämänkin yhteistyön avulla.

Lisätietoja:

aki.jumppanen@logxellence.fi   +358 40 754 6368

marko.nappa@sillog.fi        +358 40 076 7256

petri.haakana@earth-pac.com   +358 44 010 6205

LogXellence Oy ja Collico Oy yhteistyöhön

Elintarviketuottajat, kaupat, ravintolat ja kuluttajat ansaitsevat parempaa logistiikkapalvelua. Kasvuyritykset LogXellence ja Collico ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, joka mahdollistaa entistä laadukkaammat ja kattavammat palvelut. Samalla Collico Oy:n...

LogXellencen brändiuudistus

LogXellencen brändiuudistus

Markkinointi­­mysteerinä tunnettuuden kasvattaminen logistiikkatoimialalla Paperipino Fletcherin pöydällä tärisi holtittomasti. Mistä on kyse? Maanjäristyksestä? Rottajengin vallankaappauksesta? Ehei. Paperipinon alle oli hautautunut puhelin, joka oli äänettömällä....