Logistiikkaa ihmiset ja intohimo edellä

LogXellence on innovatiivinen, osaava ja ketterä toimija, joka kuuntelee asiakkaitaan ja työntekijöitään. Meitä motivoivat haasteet, hyvä tiimi, oikeanlainen asenne ja mahdollisuus kasvaa yhdessä.

Yrityksen liiketoimintojen kehittäminen sekä tehokas tieto- ja tavaravirtojen hallinta vaatii paitsi syvällistä toimialaymmärrystä, myös osaavia ihmisiä, avointa vuorovaikutusta, jatkuvaa kehittymistä ja ennen kaikkea oikeanlaisella asenteella varustettua yhteistyökumppania.

Kokoamme avuksesi tiimin huippuasenteella varustettuja ammattilaisia, jonka yhteisenä intohimona on luoda liiketoimintasi menestystä vauhdittavia ratkaisuja ja palveluja.

Arvomme

Ihmiset ensin

Ihmiset ensin

Teknologia ja infrastruktuuri eivät takaa onnistumista, vaan ihmiset. Tärkein arvomme on henkilöstöstä huolehtiminen, sillä motivoitunut, innostunut ja itsensä likoon laittava tiimi takaa tyytyväiset asiakkaat.

Uteliaisuus ja intohimo

Uteliaisuus ja intohimo

Uteliaisuus varmistaa, että haistamme trendit ja pysymme ajan tasalla ympärillämme tapahtuvista muutoksista. Etsimme ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja, teemme asiat intohimolla loppuun asti ja varmistamme laadun jatkuvalla valmennuksella.

Kyky keskustella ja kuunnella

Kyky keskustella ja kuunnella

Toimiva vuorovaikutus yrityksen sisällä sekä sidosryhmien kesken edellyttää jatkuvaa, avointa viestintää. Pitämällä korvat auki pysymme samalla taajuudella sekä henkilöstömme että asiakkaidemme kanssa.

Luotettavuus

Luotettavuus

Teemme mitä lupaamme. Piste.

Ihmiset

Tommi Törmälä

Partner, Head of Business Area

Tommi Törmälä

Partner, Head of Business Area

Olen työskennellyt henkilöstö- ja ulkoistuspalvelujen parissa noin 20 vuotta. Liiketoiminnan ja henkilöstön kehittäminen sekä strategiatyö ovat olleet aina tärkeä osa töitäni. Olen osallistunut kahden monikansallisen henkilöstöpalveluyrityksen Suomen toimintojen johtamiseen, toisessa toimitusjohtajana sekä Pohjois- Euroopan johtoryhmässä 4,5 vuotta. Työkokemustani täydentävät johtotehtävät Ilmarisen sekä Posti- konsernin palveluksessa.

Jari Rinnekoski

Partner, CEO

Jari Rinnekoski

Partner, CEO

Olen pitkän uran logistiikan johtamisen ja kehittämisen parissa tehnyt muutosjohtaja. Urani aikana olen oppinut, että muutosten toteuttaminen lähtee ihmisistä, asenteista ja motivaatiosta. Kunhan ihmiset saadaan mukaan, prosessit kyllä taipuvat tarvittavalla tavalla. Tänään, keskellä tätä valtavaa murrosta, muutosten tekeminen ja muutoksen johtamisessa onnistuminen on tärkeämpää kuin koskaan!

Mikko Innanen

Partner, Head of Business Area

Mikko Innanen

Partner, Head of Business Area

Olen kokenut johtamisen, organisaation toiminnan ja prosessien kehittäjä. Yrittämisen lisäksi olen ollut Terveystalossa vastaten mm. Lean-kehittämisestä. Olen koulutukseltani FT ja LSS Master Black Belt. Ihmiset saavat kaiken tärkeän aikaiseksi työelämässä. Ilon kautta ja yhdessä muiden ihmisten kanssa!

Santeri Teerisuo

Partner, Operations and site management

Santeri Teerisuo

Partner, Operations and site management

Olen monipuolisen kokemuksen omaava logistiikka- ja henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Varastointialan eri tehtävissä ja henkilöstöpalvelualan yrittäjänä/toimitusjohtajana olen vuosien varrella kerännyt laajan kokemuksen ja ymmärryksen operatiivisesta johtamisesta ja projektilogistiikasta.

Pasi Papunen

Partner / Deputy CEO & Head of Business Development

Pasi Papunen

Partner / Deputy CEO & Head of Business Development

Olen ollut toteuttamassa muutosta sekä useissa konsulttitoimistoissa että Suomen suurimman terveyspalveluyrityksen johtoryhmässä. Minulla on kokemusta pienten ja suurten yritysten johtotehtävistä ja olen toiminut liikkeenjohdon strategiakonsulttina ja kouluttajana kymmeniä vuosia. Lisäksi olen intohimoinen asiantuntija- ja johtamistyön kehittäjä, ja vaimoni mukaan addiktoitunut itsensäjohtamis- ja business-kirjoihin. Menestyksen resepti on, että liiketoiminnoilla ja tiimeillä on oltava kirkas suunta ja selkeät tavoitteet sekä kyky ja halu toteuttaa nämä tavoitteet. Ihmiset tekevät muutoksen.

Antti Teerisuo

Partner, Business Support

Antti Teerisuo

Partner, Business Support

Olen työskennellyt koko työurani monipuolisissa tehtävissä logistiikan parissa. Minulla on vahva käytännön kokemus alan yritystoiminnasta sekä alihankinta- ja henkilöstöpalveluista.

Perttu Kähäri

Partner, Strategy & Business planning

Perttu Kähäri

Partner, Strategy & Business planning

Olen kansainvälisen liiketoiminnan ja muutosjohtamisen asiantuntija. Minulla on pitkä kokemus logistiikasta DHL:stä ja start-up-maailmasta. Olen johtanut muutosprojekteja sekä kovassa kasvussa että rakennettaessa yritystä parempaan kuntoon. Teen töitä aina yhdessä ihmisten kanssa, jokaisen osaamista kunnioittaen.