Tuomo Rannilan johtama SaVe Logistiikka Oy Logxellencen osakkaaksi

LogXellence Oy panostaa osaamiseen ja resursseihin, joiden avulla luodaan valmiudet tuottaa laadukkaita ratkaisuja elintarviketeollisuuden, tuottajien sekä päivittäistavarakaupan logistiikkatarpeisiin.

Tuomo Rannilan johtama SaVe Logistiikka Oy on liittynyt LogXellence Oy:n osakkaaksi 27.12.2019 tehdyllä osakekaupalla. Tuomo tuo yhtiönsä henkilöstön osaamisen, sekä oman vahvan noin 30 vuoden kokemuksensa ja ammattitaitonsa yhtiön kehittämiseen. Tuomo Rannila on nimitetty myös LogXellencen hallituksen jäseneksi samalla päivämäärällä.

– Olen viimeisten kuukausien aikana tavannut laajasti elintarviketeollisuuden sekä kaupan toimijoita ja perehtynyt aktiivisesti toimialan tilanteeseen sekä logistiikkapalvelutarjontaan. Johtopäätökseni on että alalla on kysyntää ja tarvetta uusille ja laadukkaille palveluratkaisuille. Tähän kysyntään LogXellence tulee vastaamaan ja tavoitteemme on nousta johtavaksi toimijaksi elintarvikelogistiikassa. Tuomon mukanaan tuoma osaaminen, laaja arvostus sekä luottamus toimialalla ovat tärkeä askel kohti tavoitettamme, toteaa LogXellencen toimitusjohtaja Jari Rinnekoski.

– Päätöksemme lähteä mukaan LogXellenceen oli ratkaisu vuosia mielessä olleeseen haasteeseen: missä ja millä porukalla luoda uutta, valtakunnallisesti merkittävää palvelua elintarviketeollisuudelle ja -kaupalle? LogXellencessä mukana olevat henkilöt ovat logistiikan ammattilaisia, jotka ovat hankkineet mittavasti kokemusta erilaisissa yhtiöissä ja tehtävissä. Porukka henkii tekemisen iloa ja näyttämisen halua, sanoo Tuomo Rannila.

Toiminta elintarvikelogistiikan palvelutuottajana käynnistyy keväällä 2020. Tuotettavista palveluista sekä yhtiön organisaatiosta tiedotamme tarkemmin mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Jari Rinnekoski, CEO
jari.rinnekoski@logxellence.fi
+358 400 573 711