Kuvassa Juha Viskari LogXellencen osakkaana

Juha Viskari LogXellence Oy:n osakkaaksi

Juha Viskari on tehnyt pitkän uran suurten kotimaisten vähittäis- ja tukkukauppojen johtotehtävissä. Juha on toiminut Tuko Logistics Osk:n toimitusjohtajana vuoden 2017 alusta lähtien ja CFO:na vuodesta 2007 alkaen. Ennen Tukoa Juha toimi talousjohtajan tehtävissä Tiimari Oyj:ssä sekä rahoituspäällikkönä Starckjohann Oyj:ssä.

– Juha tuo LogXellenceen vahvaa päivittäistavarakaupan ja muun kaupan alan tuntemusta ja osaamista sekä vankkaa kokemusta liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä sekä rahoitus- ja yritysjärjestelyistä. Juhalla on laaja suhdeverkosto ja erinomaiset ihmissuhdetaidot eli lyhyesti: Juha on loistotyyppi, tervetuloa tiimiin, toivottaa LogXellencen toimitusjohtaja Jari Rinnekoski.

– On hienoa päästä kehittämään uutta ja tuoda mukana vankka kaupan alan kokemukseni LogXellencen käyttöön. Viimeiset vuodet päivittäistavarakaupan suuressa muutoksessa ovat olleet opettavaista aikaa. Voimakkaassa muutosvaiheessa olen pystynyt hyödyntämään aiemmin saatuja oppeja vaiherikkaista työvuosista niin Tiimarissa kuin Starckjohannilla, toteaa Juha Viskari.

LogXellence Oy auttaa yritystäsi uudistumaan, menestymään ja kasvamaan. Suoristamme prosessisi, tehostamme logistiikkasi huipputasolle ja varmistamme että sinulla on juuri oikea, motivoitunut ja innostunut tiimi kaikilla organisaatiotasoilla varmistassa tavoitteiden saavuttamisen. Joka ikinen päivä.