Oikealla tiimillä kaikki on mahdollista

Lähtiessäni syksyllä 2018 rakentamaan uutta yritystä, yksi tavoite oli yli muiden: löytää oikealla osaamisella ja ennen kaikkea oikealla asenteella varustettuja huippuammattilaisia rinnalleni.

Viimeisen runsaan puolen vuoden aikana olen tavannut mahtavia uusia ihmisiä sekä vanhoja tuttujani. Olen käynyt inspiroivia keskusteluja toimialan tilanteesta ja nopeasta muutoksesta jonka keskellä elämme, sekä siitä miten logistiikkayritys voisi kohdata asiakkaiden tarpeet paremmin ja jopa ylittää ne.

Näiden tapaamisten ja keskustelujen pohjalta olen löytänyt ihmiset, joiden kanssa haluan rakentaa yrityksen, joka auttaa asiakkaita parempaan tehokkuuteen, tuottavuuteen ja menestykseen. Markkinoilla on tilaa ja mittavasti kysyntää innovatiiviselle ja ketterälle logistiikkayritykselle, jonka tärkein voimavara ja investointi on ihmiset ja osaaminen.

Olen ylpeä saadessani nyt esitellä upean tiimimme, jonka intohimona on tuottaa parasta laatua ja loistavaa asiakaskokemusta ”can do” asenteella.

Tiimi vahvistuu lähikuukausina uusilla jäsenillä ja kasvun myötä tulemme tarvitsemaan jatkossa huipputyyppejä lisää.

Lisätietoa löydät sivuiltamme!

Jari Rinnekoski, CEO

Avainsanat: #LogXellence #menestys